دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه نان نخود چی |
 |
مواد لازم:
آرد نخودچی =نیم کیلو
روغن جامد=250 گرم
پودر قند =250 گرم
زرده تخم مرغ =1 عدد
پودر آرد برنج =2 قاشق (آرد برنج اگر درشت بود اصلا نریزید )
هل کوبیده=نصف قاشق چایخوری
خلال پسته برای تزئین
طرز تهيه:
روغن +پودر قند + هل وقتی کاملا مخلوط شده + آرد نخود چی ، اینقدر ورز می دید تا خمیر لطیف بدست بیاد ، اگر احساس کردید که خمیر خیلی سفته می تونید یک یا دو قاشق روغن اضافه کنید ، کاری که من دیروز کردم و اصلا مشکلی پیش نیومد و خمیر لطیف بدست اومد ، بعد به قطر یک سانت خمیر رو باز می کنید و قالب می زنید و روش یک خلال پسته کوچولو می گذارید و بعد می گذارید تو با دمای 170 به مدت 5 دقیقه چون آرد نخودچی زیاد احتیاج به پختن نداره .
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|